Mutoh ValueJet 1324X

Kvalitetsprinter för hållbara produkter

 

Valuejet 1324X är en pålitlig, effektiv och förmånlig printer för små och medelstora företag. Printern är utrustad med ett printhuvud och tillsammans med den precisa mekaniska designen och den avancerade printteknologin, levererar Mutoh ValueJet 1324X ett enastående resultat. Printern kan köras med antingen Eco Ultra eller Universal Mild Solvent (UMS) bläck antingen som kassetter eller med ett bulksystem. Printern kräver ett enkelt underhåll som tillsammans med olika rengöringsprogram gör  underhållet snabbt och smidigt.

Den av Mutoh patenterade tekniken i² – Intelligent Interweaving förhindrar bandning på utskriften. Intelligent Interweaving ger utskriften ett våglikt mönster som rättar till även små fel i materialmatningen. I den nya X-versionen finns även utskriftstekniken Mutoh DropMaster. Då materialets tjocklek är känt och därmed också avståndet mellan printhuvudet och materialet, räknar och justerar DropMaster automatiskt hur nozzlarna ska skjuta bläcket för optimalt resultat. Detta oberoende av utskriftshastigheten och upplösning. Resultatet blir en skarpare och jämnare bild samt en märkbar tidsbesparing!

Skrivaren passar för en mångsidig produktion av en rad olika produkter, såväl inom- som utomhus. Exempelvis för produktion av papper, posters, fasadreklam, skyltar och banners, backlit skyltar, fordonsdekor, reproduktion av konst. affischer etc.

  • Kompakt printer med avancerad beprövad teknik
  • Otrolig skärpa och kvalité för olika produktionshastigheter och material
  • 4-färgsskrivare med färgerna Eco Solvent eller UMS
  • Utskriftstekniken Intelligent Interweaving och Draopmaster för maximal kvalité
  • Indoor Air Comfort certifikat för en godkänd slutprodukt
  • Säljbar produktionshastighet 16,4 m²/h
  • Utskriftsbredd max. 1 361 mm

Läs mer om printern på tillverkarens webbplats (Mutoh)

Ladda ned broschyren om Mutoh ValueJet 1324X

Ladda ned broschyren om produktserien Mutoh ValueJet

Titta på videoklippet Mutoh ValueJet 1324

För mer info, fråga vår försäljningsavdelning 0418 – 450 180